Welkom bij Immo Plaza!
WELKOM BIJ IMMO PLAZA, REEDS 25 JAAR UW VAKANTIESPECIALIST VAN OOSTDUINKERKE

Houdt u van de zee en de gezonde lucht en bent u op zoek naar uw droomwoning of tweede verblijf? Wilt u een zorgeloze vakantie beleven in een gezellige badplaats waar altijd iets te beleven valt? Bij Immo Plaza zit u goed voor een geslaagd, onvergetelijk verblijf aan de Belgische kust. U kunt bij ons ook terecht voor professionele syndic-services. Wij doen er alles aan zodat u ten volle kunt genieten van uw verblijf in Oostduinkerke!

Ons team

Guy Van Canneyt

Zaakvoerder Guy heeft meer dan 25 jaar ervaring in de vastgoedsector. De ideale vertrouwenspersoon als u op zoek bent naar een pand om te kopen Als syndicus is Guy het aanspreekpunt voor de mede-eigenaars.

+32 (0)58/51 94 45

guy@immoplaza.be

Kris Reyntens

Medezaakvoerster Kris ondersteunt de verschillende diensten van Immo Plaza. Ze staat ook in voor de boekhouding. Onze rots in de branding én ook die van al onze klanten!

+32 (0)58/51 94 45

kris@immoplaza.be

Ilse Vanhove

Ilse heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verhuur van vakantieverblijven, zowel in het seizoen als op jaarbasis. Ze kent onze panden als geen ander en helpt u met de glimlach bij het zoeken naar een vakantiewoning.

+32 (0)58/51 94 45

ilse@immoplaza.be

Vicky Maenhoudt

Vicky is onze experte op vlak van syndic-services. Al meer dan 10 jaar beheert ze onze residenties tot in het kleinste detail zodat de mede-eigenaars op beide oren kunnen slapen.

+32 (0)58/51 94 45

vicky@immoplaza.be

Tijs Clarebout

Elk team heeft een gedreven verkoper nodig. Bij ons is dat Tijs, die u graag begeleidt bij de aankoop of verkoop van uw woning of appartement. Hij staat ook mee in voor het beheer van de gebouwen.

+32 (0)58/51 94 45

tijs@immoplaza.be